ERZURUM / ŞENKAYA - Akşar Çok Programlı Anadolu Lisesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ ADI ALTINDA YAPILAN OKUL İÇİ FAALİYETLERİMİZ

DÖNEM SONU FAALİYET ETKİNLİKLERİMİZ

Ekm

OKULUMUZ TARİH ÖĞRETMENİ  MELEK İPLİKÇİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE LOKMA DAĞITIMI YAPILDI. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ AKŞAR LİSEİ AİLESİ OLARAK.

Ekm

AKŞAR SAĞLIK OCAĞI BÜNYESİNDE Kİ PERSONEL TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ

Haz

Okulumuz adına ve yiyecek içecek hizmetleri bölümümüz adına logo çalışmamız  Şenkaya Dergimizde yayınlanmıştır.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine 112 Acil Çağrı Merkezi Bilgilendirme Semineri yapıldı.

Ara

Okulumuz 12/A sınıfı öğrencilerinden Pelin ATAK ve Seli ATAK'ın ailesine okulumuz Rehber Öğretmeni Okan DURNA, ingilizce Öğretmeni Ömer Faruk AYDIN,Felsefe Öğretmeni Koray ÖZDOĞAN  VE Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sevdanur Gözde KAŞIKÇI tarafından veli ziyaretinde bulunuldu.

Öğrencimizin çalışma ortamı yerinde incelendi ve aileye YKS sınav sistemi hakkında bilgi verildi. Bu süreçte yapacağımız çalışmalardan ve aileden beklentilerimizden bahsedildi.